Rehabilit
qui som humitats capil·laritat humitats condensacio humitats filtracio tractaments termita-corc restauracio façanes rehabilitacio monuments contactar
català castellano home
humitats de filtracio
 
humitats de filtracio
humitats de filtracio tècniques impermeabilització
 
  el problema i la solució
  tècniques impermeabilització
  afectacions
  petició informació
     
 
  Una vegada diagnosticat el problema recomanem l'aplicació d'una sèrie de tècniques impermeabilitzants basades en productes inorgànics dissenyats a base de conglomerats hidràulics, absolutament i totalment homogenis i compatibles amb el substract, ja sigui formigó, totxo macís o pedra. Els productes estan especialment dissenyats per a garantir la màxima protecció i durabilitat.

Productes impermeabilitzants Rehabilit

  Super
  Impermeabilitzant de la xarxa capil·lar del formigó, reacciona amb la calç lliure i forma cristalls en l’interior de l’estructura, aplicable en forma de lletada; manualment o per projecció.
  Elastic
  Revestiment flexible, a base de ciment, per a la impermeabilització d’estructures subjectes a moviment. Resistent a aigües agressives.
  Plug
  Morter hidràulic, de fraguat ultra ràpid, per obturar vies d’aigua a pressió, en formigó i obra.
  Draining
  Morter drenant microporós. Permet l’evaporació de la humitat i la contenció de sals en el seu interior.
  Repair
  Morter hidràulic monocomponent, modificat amb polímers acrílics, de fraguat ràpid, per a la reparació d’estructures de formigó.
  Acuareactiva
  Resines aquarreactives per a la obturació de vies d’aigua.

Cada cas requereix d’un diagnosi personalitzat. No dubti en contactar amb la seva delegació per demanar diagnòstic i pressupost sense compromís.

Disposem de màxima informació tècnica per a arquitectes i professionals.


 
 
impermeabilitzacio parets
 
 
Abans
 
 
impermeabilitzar parets
 
 
Després
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Rehabilit, S.L. | Padilla, 240 interior - 08013 Barcelona | Tel.: 93 456 14 53 |Fax: 93 436 72 85 | rehabilit@rehabilit.es