Rehabilit
qui som humitats capil·laritat humitats condensacio humitats filtracio tractaments termita-corc restauracio façanes rehabilitacio monuments contactar
català castellano home
humitats condensacio
 
humitats condensacio
humitats de condensacio patologies
 
ContactoVideo
  el problema
  purair
  patologies
  petició d'informació
  delegacions a Espanya
   
ver videos

 

És molt important atacar ràpidament i de la forma correcta el problema de la proliferació de fongs per humitat. Una mala tècnica de neteja comporta una extensió encara més gran del problema. Per exemple, si passem un drap humit per les taques d'humitat de les zones afectades l'únic que aconseguim és extendre encara més les espores dels fongs causats per la humitat per condensacio.


El tècnic de Rehabilit, a més a més de fer-li un diagnòstic gratuït, també li donarà instruccions sobre la millor forma d'eliminar els fongs i les taques d'humitat existents a la vivenda i inclús li podrà proporcionar un líquid especialment dissenyat per a atacar les colònies de fongs.

  fongs per humitat
Fongs a la finestra
humitat condensacio finestra
Condensació als vidres
 
  taques humitat
Fongs estanteria
fongs humitat
Fongs al sostre
 
  fongs paret
Fongs a la paret

Fongs habitació de nens
 

Els fongs causats per la humitat de condensacio no són més que la part visible i més evident del problema, però més inquietants són les conseqüències d'un aire viciat i insà, especialment sobre la salut de nens i de la gent gran.

Una vegada instal·lat el sistema PURAIR s'ha de procedir igualment a una correcta eliminació dels fongs presents a la vivenda i de les taques d'humitat.

 
© Rehabilit, S.L. | Padilla, 240 interior - 08013 Barcelona | Tel.: 93 456 14 53 |Fax: 93 436 72 85 | rehabilit@rehabilit.es  
català castellano