Rehabilit
qui som humitats capil·laritat humitats condensacio humitats filtracio tractaments termita-corc restauracio façanes rehabilitacio monuments contactar
català castellano home
Humedades
 
humitats capil·laritat
el problema i la solució
 
ContactoVideo
  el problema i la solució
  les causes
  mursec eco (inalàmbric)
  mursec
  draining
  afectacions
  referències
  exemple
  garantia
  certificats de qualitat
  per què Rehabilit?
  petició d'informació
  delegacions a Espanya
     
     
 
ver videos
 
el problema: humitat per capil·laritat

La humitat per capil·laritat es dóna en murs i parets sense aïllament de tal forma que es crea una ascensió de la humitat del subsòl. Aquesta humitat puja per pors i capil·lars evaporant-se finalment a la atmosfera.

Video1

L'aigua provinent del subsòl conté sals dissoltes. A mida que l'aigua s'evapora, les sals dissoltes cristal·litzen i es dipositen en l'arrebossat de tal manera que aquest es degrada a l'igual que la pintura que acaba saltant.

Molts mètodes s'han provat per intentar amagar les humitats. Això es tradueix en un intent d'impermeabilitzar els murs i la seva superfície.

En el millor dels casos s'aconsegueix amagar de forma temporal la humitat, però la conseqüència real no és altra que l'efecte xemeneia que fa pujar encara més la humitat per la paret.

Així no se soluciona el problema sinó que s'agreuja i s'encareix la solució per la necessitat de tornar a afrontar el problema.
la solucio a la humitat per capil·laritat

La solució més eficient per aquest tipus d’humitats es basa en els sistemes de electro-òsmosis. Disposem dels sistemes MURSEC (electro-òsmosis activa amb elèctrodes) i del MURSEC ECO (electro-òsmosis inalàmbrica).

Video2

Ambdós sistemes permeten invertir la polaritat terra i paret provocant que l'aigua ionitzada baixi a través del mur fins al subsòl.

Els nostres tècnics l’assessoraran per indicar-li la tècnica que millor s’adapta al problema d’humitats que vol solucionar.

La instal·lació del sistema MURSEC ECO es realitza de forma ràpida i neta, sense necessitat de fer obres. Una vegada instal·lat el sistema podem realitzar el seguiment de l’assecament del mur.

Conjuntament amb els sistemes MURSEC i MURSEC ECO recomanem aplicar el morter especial microporós DRAINING, el qual accelera enormement el procés d'assecament permetent que la paret sigui pintada només 2 setmanes després d'aplicar-se.

Amb la tecnologia MURSEC ECO assequem també soterranis i paviments. La paret roman seca i sense rastre d’humitat. Sense necessitat de manteniment.

Amb més de 25 anys d'experiència. El tractament està garantit per Companyia d'Assegurances i gaudim de la mateixa pòlissa des del primer dia.
 
© Rehabilit, S.L. | Padilla, 240 interior - 08013 Barcelona | Tel.: 93 456 14 53 |Fax: 93 436 72 85 | rehabilit@rehabilit.es  
català castellano