Rehabilit
qui som humitats capil·laritat 2humitats humitats filtracio tractaments termita-corc restauracio façanes rehabilitacio monuments contactar
català castellano home
Humedades
 
humitats de capil·laritat
humitats per capil·laritat per què rehabilit ?
 
ContactoVideo
  el problema i la solució
  les causes
  mursec eco (inalàmbric)
  mursec
  draining
  afectacions
  referències
  exemple
  garantia
  certificats de qualitat
  per què Rehabilit?
  petició d'informació
  delegacions a Espanya
     
     
 
ver videos
  Són moltes les opcions que qualsevol persona té per buscar solucions a les humitats de capil.laritat. Des d’amagar la humitat darrera d’un envà fins a intentar impermeabilitzar la base del mur amb productes químics.

Rehabilit li ofereix una sèrie d’avantatges que creiem que ens fan especialment aptes per a solucionar qualsevol problema d’humitats en plantes baixes i soterranis:

 
  Sense obres  
  Amb la tecnologia MURSEC ECO assequem les parets sense necessitat de realitzar obres i evitant així molèsties. Ideal per a edificis recentment rehabilitats o monuments.  
  Soterranis i terres  
  La nostra tècnica ens permet assecar tant plantes baixes com soterranis. Igualment el nostre sistema avarca el terra de l’immoble a tractar.  
  Solució integral  
  Podem ocupar-nos i responsabilitzar-nos de tot el procés d’assecament, inclòs el canvi de revestiment degradat, oferint una garantia complerta i definitiva. Sense excuses.  
  Sense temps d’espera  
  El morter especial microporós DRAINING pot aplicar-se immediatament després de la instal.lació del sistema MURSEC o MURSEC ECO, i pot ser pintat als 15 dies de la finalització de l’arrebossat.  
  Garantia per asseguradora  
  Si no li solucionem el problema d’humitats li retornem els diners de la instal.lació MURSEC o MURSEC ECO, i lo ho garantim per companyia d’assegurances. No existeix cap altre sistema similar garantit per companyia  d’assegurances a tota Espanya, i encara menys amb el nostre expedient de més de 25 anys.  
  Preu  
  Som competitius en preu, al mateix temps que oferim el millor servei.  
  A tota Espanya  
  Tenim delegacions que ens permeten donar servei a pràcticament tot el territori. La proximitat és una garantia de servei.  
 


I per sobre de tot a Humicontrol hi trobarà un equip professional i humà que busca la satisfacció dels nostres clients.

 
© Rehabilit, S.L. | Padilla, 240 interior - 08013 Barcelona | Tel.: 93 456 14 53 |Fax: 93 436 72 85 | rehabilit@rehabilit.es