Rehabilit
qui som humitats capilˇlaritat humitats condensacio humitats filtracio tractaments termita-corc restauracio façanes rehabilitacio monuments contactar
català castellano home
Humedades
 
humitat capilˇlaritat
humitats per capilˇlaritat mursec eco
 
ContactoVideo
  el problema i la solució
  les causes
  mursec eco (inalàmbric)
  mursec
  draining
  afectacions
  referències
  exemple
  garantia
  certificats de qualitat
  per què Rehabilit?
  petició d'informació
  delegacions a Espanya
     
     
 
ver videos
  dispositiu mursec eco

 

Amb el dispositiu MURSEC ECO d’electr-òsmosis inalàmbrica emetem una senyal que anul·la el camp electro estàtic del mur i permet invertir la polaritat existent entre terra i paret. Això provoca que l’aigua ionitzada baixi a través del mur fins al subsòl.

 

El MURSEC ECO, d’electro-òsmosis inalàmbirca, és un dispositiu totalment electrònic basat el la tecnologia IR que actua sobre un radi d’acció determinat permetent l'eliminació de la humitat i l'assecament de parets, murs i del terra, evitant que la humitat torni a remontar en el futur. I tot sense perforacions, sense cables ni elèctrodes.

El dispositiu MURSEC ECO de electro-òsmosis inalàmbrica representa una segona evolució tecnològica després de la ja coneguda tècnica MURSEC d’’electro-òsmosis activa i de la tècnica TRABER d’electro-òsmosis foresi.

Igualment seguim treballant amb el reconegut sistema MURSEC d’electro-òsmosis activa pel qual instal·lem una sèrie d’elèctrodes i preses de terra. El nostre departament tècnic li aconsellarà quin és el sistema més adequat per al seu cas.

La tecnologia MURSEC ECO està contrastada amb milers d’actuacions realitzades a Alemanya i a la resta d’Europa. Totes les nostres actuacions gaudeixen de la mateixa garantia per companyia d’assegurances (única en el sector) que venim donant des de fa més de 25 anys.

Els sistemes MURSEC i MURSEC ECO apliquen les mateixes lleis físiques de la natura causants de les humitats, per a solucionar-les. Sense productes químics, amb la màxima eficàcia, garantia i experiència; i ara també a uns preus encara més competitius.

No hi ha cap risc per a persones, animals ni plantes i no necessita manteniment. Disposem del certificat IGWL Institut d’Alemanya, el qual ens atorga la màxima seguretat ambiental.
 
 
 
 
Sense necessitat d’obres: El dispositiu MURSEC ECO s’instal·la de forma ràpida i neta. Al no fer perforacions en el mur no debilitem l’estructura.
   
Plantes baixes, soterranis i paviments: igualment eficaç per al tractament de soterranis i paviments.
   
No importa la composició ni la gruixària del mur: Assequem qualsevol tipus de mur per més gruixut i heterogeni que sigui.
   
Garantia i experiència: Garantia per companyia d’assegurances (única a España). Llarga experiència a tota Europa.
   
Econòmic: La rapidesa d’instal·lació ens permet un gran estalvi de mà d’obra que es tradueix en uns preus molt competitius.
   
 
© Rehabilit, S.L. | Padilla, 240 interior - 08013 Barcelona | Tel.: 93 456 14 53 |Fax: 93 436 72 85 | rehabilit@rehabilit.es