Rehabilit
qui som humitats capil·laritat humitats condensacio humitats filtracio tractaments termita-corc restauració façanes rehabilitacio monuments contactar
català castellano home
Humedades
 
humitats per capil·laritat
humitats per capil·laritat mursec
 
ContactoVideo
  el problema i la solució
  les causes
  mursec eco (inalàmbric)
  mursec
  draining
  afectacions
  referències
  exemple
  garantia
  certificats de qualitat
  per què Rehabilit?
  petició d'informació
  delegacions a Espanya
     
     
 
ver videos
  dispositiu mursec

 
Amb el sistema MURSEC per electro-òsmosi activa, creem en el mur petites intermitències de dècimes de segon a molt baixa intensitat, de manera que invertim la polaritat existent entre terra i paret. Això provoca que l'aigua ionitzada baixi a través dels murs cap al subsòl.
 

El dispositiu MURSEC d'electro-òsmosi activa representa l'evolució tecnològica de la reconeguda tècnica ERNST - TRABER d'electro-òsmosi foresi.

El MURSEC és un dispositiu totalment electrònic que transforma el corrent altern en continu i emet petits impulsos de dècimes de segon des dels elèctrodes inserits a la paret fins a la presa de terra.

El dispositiu treballa ininterrompudament fins que la paret queda totalment seca i en aquell moment passa a un estat de monitorització. Tots els tractaments amb la tecnologia MURSEC gaudeixen de la mateixa garantia que venim donant des de fa més de 25 anys.

El sistema MURSEC aplica les mateixes Lleis físiques de la natura causants de les humitats, per a solucionar-les. Sense productes químics, amb la màxima eficàcia, garantia i experiència; i ara també a uns preus encara més competitius.

No hi ha cap risc per a persones, animals ni plantes i no necessita manteniment
 
   
   
 
Intervenció mínima en parets i murs: Es realitza una perforació cada 2 metres i únicament per una de les cares del mur.
   
No importa la composició ni la gruixària del mur: Assequem qualsevol tipus d'humitats per capil·laritat a parets i murs per més gruixuts i heterogenis que siguin.
   
Garantia i experiència: Llarga experiència en tractataments d'humitats a tota Europa.
   
Econòmic: La rapidesa de la instal·lació ens permet un gran estalvi de ma d'obra que es tradueix en uns preus molt competitius.
   
 
© Rehabilit, S.L. | Padilla, 240 interior - 08013 Barcelona | Tel.: 93 456 14 53 |Fax: 93 436 72 85 | rehabilit@rehabilit.es  
català castellano