Rehabilit
qui som humitats capil·laritat humitats condensacio humitats filtracio tractaments termita-corc restauracio façanes rehabilitacio monuments contactar
català castellano home
Humedades
 
humitats capil·laritat
humitats per capil·laritat garantia
 
ContactoVideo
  el problema i la solució
  les causes
  mursec eco (inalàmbric)
  mursec
  draining
  afectacions
  referències
  exemple
  garantia
  certificats de qualitat
  per què Rehabilit?
  petició d'informació
  delegacions a Espanya
     
     
 
ver videos
 
Garantia Humicontrol


 

Rehabilit li ofereix les màximes garanties al cobrir no només l'assecament pròpiament dit del mur amb les tècniques MURSEC i MURSEC ECO, sinó també l'acabat final sense esperes amb el morter especial microporós DRAINING. Si assequem les parets però aquestes segueixen degradades i amb sals, només hem solucionat la meitat del problema.

Rehabilit disposa d'una xarxa de delegacions per tota Espanya formades per diagnosticar el problema i aplicar les nostres tècniques amb les màximes garanties per a reparar la humitat.

Podem ocupar-nos i responsabilitzar-nos de tot el procés d'assecament amb la instal·lació del sistema MURSEC o MURSEC ECO, i amb l'aplicació del morter DRAINING. Així donem la solució integral, amb la garantia complerta i sense excuses.

 


Humicontrol ofereix una garantia integral que comprèn:

 
1 GARANTIA DEL DISPOSITIU MURSEC ECO (30 ANYS DE GARANTIA)
  El dispositiu electrònic MURSEC ECO té de una garantia de 30 anys.

 


 
2

GARANTIA D'ASSECAMENT MURSEC i MURSEC ECO (PER COMPANYIA D'ASSEGURANCES)

 

Els sistemes MURSEC i MURSEC ECO disposen de 10 anys de garantia per la companyia d'assegurances Catalana Occidente, i tenim la mateixa pòlissa des de fa més de 25 anys. Disposem d'un expedient de resultats excel·lents. (Vegi's la carta de reconeixement de la companyi asseguradora).

Si no complim amb la reducció de la humitat als murs i parets li reemborsem els diners de la instal·lació MURSEC o MURSEC ECO, i li ho garantim per companyia d'assegurances. Per a gaudir de la citada Garantia es necessita que la instal·lació del sistema estigui realitzada per un Instal·lador Autoritzat de Rehabilit, SL 


 
3

GARANTIA D'ACABAT DRAINING (SENSE TEMPS D'ESPERA)

  El morter especial microporós DRAINING pot aplicar-se inmediatament després de la instal·lació del sistema MURSEC o MURSEC ECO sense haver d'esperar a que la paret estigui seca i pot pintar-se amb la pintura adequada als 15 dies de la finalització de l'arrebossat.

 

 

 
© Rehabilit, S.L. | Padilla, 240 interior - 08013 Barcelona | Tel.: 93 456 14 53 |Fax: 93 436 72 85 | rehabilit@rehabilit.es  
català castellano