Rehabilit
qui som humitats capil·laritat humitats condensacio humitats filtracio tractaments termita-corc restauracio façanes rehabilitacio monuments contactar
català castellano home
Humedades
 
humitat capil·laritat
certificats de qualitat i eficàcia
 
ContactoVideo
  el problema i la solució
  les causes
  mursec eco (inalàmbric)
  mursec
  draining
  afectacions
  referències
  exemple
  garantia
  certificats de qualitat
  per què Rehabilit?
  petició d'informació
  delegacions a Espanya
     
 
ver videos
  Totes les tècniques que Rehabilit fabrica i comercialitza han passat els tests més exhaustius de qualitat, tant a nivell d’Espanya com d’Alemanya.

Els nostres productes i tècniques han estat testats per organismes independents, els quals certifiquen que complim escrupolosament amb la legislació europea.

El dispositiu MURSEC ECO, sistema basat amb la tecnologia IR, treballa emetent una senyal que mesurada a 0,5 metres dóna un valor de menys de 20nT, inferior a la de qualsevol fluorescent que pugui tenir a casa!.

Complim totalment amb la normativa VDE-EMV d’emissions de interferències y les corresponents resistències a interferències; els valors són inferiors als valors permesos conforme als estandards EU (CE standards conforme a 93/465/EWG i VDE, EMV Standard EN 61000-3-3) en tots els seus rangs.

El dispositiu MURSEC ECO compleix fins i tot amb les normes més estrictes dels biologistes d’edificis alemanys (confirmation IGWL Institute for a safe and Healthy living, Bad Heilbrunn).

La salut de les persones va molt lligada a la dels edificis en els que vivim i treballem, la humitat a casa, és per aquest motiu que Rehabilit és membre de Biodom, la Associació Europea per a una Llar Saludable. 
 
Asociación Europea para un Hogar Saludable
 
     
Asociación Europea de Empresas de Tratamiento de Humedades
     
 
Applus
 
 
 
Seguros Catalana Occidente
 
 
 
 
 
 
 
© Rehabilit, S.L. | Padilla, 240 interior - 08013 Barcelona | Tel.: 93 456 14 53 |Fax: 93 436 72 85 | rehabilit@rehabilit.es